AcasăSPORTGalata l-a luat si pe Reyes

Galata l-a luat si pe Reyes

Galatasaray Istanbul a facut al treilea mare transfer al verii, turcii reusind sa-l achizitioneze pe spaniolul Jose Antonio Reyes.

Galata vrea sa-si faca o super-formatie, sub conducerea noului antrenor, Fatih Terim, astfel ca trupa Cim Bom a reusit sa aduca deja trei fotbalisti importanti in aceasta vara. Dupa suedezul Johan Elmander si cehul Tomas Ujfalusi, Galata l-a achiztionat si pe Jose Antonio Reyes, de la Atletico Madrid.

Transferul lui Reyes la Istanbul a fost confirmat de presedintele turcilor, Unal Aysal. Reyes (27 de ani) a jucat pentru FC Sevilla (25 de goluri in 95 de meciuri), Arsenal (23 de goluri in 110 meciuri), Real Madrid (7 goluri in 36 de meciuri), Atletico Madrid (11 goluri 127 de meciuri), Benfica Lisabona (5 goluri in 30 de meciuri) si in nationala Spaniei (4 goluri in 21 de meciuri).

Galata isi va continua campania agresiva de pe piata transferurilor urmand sa mai aduca cel putin un atacant cu nume. Terim are de ales intre argentinianul Javier Saviola si portughezul Helder Postiga. In aceste conditii pare tot mai reala informatia ca Bogdan Stancu nu mai are locul asigurat in lotul turcilor si va fi cedat sub forma de imprumut.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari

1 COMENTARIU

  1. De unde aveti aceasta informatie?? pentru ca in presa Turca nu este confirmata acest transfer…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger