AcasăSPORTGalata isi ia atacant german

Galata isi ia atacant german

Galatasaray Istanbul este pe punctul de a-l aduce pe atacantul german Lukas Podolski, de la FC Koln, conform postului turc NTV.

Dupa ce l-a vandut pe Arda Turan la Atletico Madrid, pentru 12 milioane de euro, Galatasaray Istanbul a cautat un inlocuitor pe masura, iar gruparea turca se pare ca a ajuns la un acord pentru achizitionarea atacantului Lukas Podolski, de la FC Koln.

Conform postului turc NTV, gruparea Cim Bom va plati 9 milioane de euro pentru a-si asigura semnatura fotbalistului de origine poloneza. Podolski ar urma sa aiba un salariu de 3,4 milioane de euro pe an la Galata.

Daca transferul se realizeaza, Galata ar ajunge la aproape 23 de milioane de euro cheltuiti in aceasta vara pentru a-i aduce pe Felipe Melo, Fernando Muslera, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander, Emmanuel Eboue si Podolski.

Turcii au incasat 17 milioane de euro din plecarile lui Lorik Cana si Arda Turan.

Podolski a fost dorit de Galata si in decembrie 2010, cand antrenor era Gica Hagi, dar nemtii au refuzat atunci oferta de 6 milioane de euro.

Galata ar putea aborda sezonul 2011-2012 cu urmatoarea echipa: Muslera – Sabri, Ujfalusi, Servet Cetin, Hakan Balta – Eboue, Felipe Melo – Elmander, Colin Kazim Richards, Podolski – Baros.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger