AcasăSPORTGalamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un...

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Enache Stefan Dragos, ultrasul echipei Petrolul Ploiesti, a intrat pe teren, a alergat 40 de metri fara sa fie oprit de catre bodyguarzi si l-a lovit in plina figura cu un box metalic pe fundasul stelist George Galamaz.

Sursele GSP sustin ca totul a fost premeditat inca de mai bine de un an! Enache Stefan Dragos face parte dintr-o factiune dura a galeriei Petrolului, numita „Drogatii”, iar acest grup l-a sustinut pe Valeriu Rachita sa devina antrenorul „lupilor”! Inca de atunci, de cand a fost instalat Vivi, utrasii i-au spus: „Dupa ce promovam, la primul meci de acasa cu Steaua o sa facem prapad, avem boala mare de tot pe stelisti!”.

Si asa au facut in meciul de aseara. Ultrasul pravohean a tasnit din tribuna spre teren, a alergat nestingherit 40 de metri, fara sa fie oprit de nici un reprezentant al fortelor de ordine si l-a lovit, pe neasteptate cu pumnul in plina figura pe George Galamaz, care se afla cu spatele la agresorul sau. Acesta avea pe mana un box metalic, care i-a provocat un traumatism cranian stelistului.

Batausul s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente, perturbarea linistii publice si ultraj contra bunelor moravuri, iar clubul, pentru slaba organizare, risca o amenda intre 5.000 si 50.000 de lei.

Etapa trecuta, la Mioveni, Enache a facut deplasarea cu galeria Petrolului, care pe toata durata partidei a injurat Steaua si a anuntat evenimentul de aseara prin scandari de genul: „Stelisti, nu veniti la Ploiesti, ca va nenorocim!”.

„Drogatii”, celebri pentru violenta lor si nimeni nu a facut absolut nimic

Fanatik Show a mai prezentat un eveniment ce a avut loc in februarie 2010, la o partida dintre Tricolorul Breaza si Petrolul, cand trei suporteri ai „lupilor galbeni” au agresat un jucator al oaspetilor, pe Alin Liuba! Actualul mijlocas al lui Juventus Colentina a comentat pentru Gazeta incidentul de atunci: „Au sarit vreo trei gardul, dar atunci au intervenit ceilalti fotbalisti si nu au ajuns sa ma loveasca. Din ce am vazut pe imagini, cel care l-a lovit pe Galamaz nu a fost printre cei care au vrut sa ma agreseze atunci”.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Agresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de meci!

BATAIE LA PETROLUL – STEAUA: Presa internationala titreaza “partida nebuneasca”!

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Ploiesti, acuza si el dur suporterii Petrolului: „Incidentele astea au venit ca urmare a meciului nostru cu Petrolul din Cupa, cand mai multi fani ai lor au aruncat cu pietre in autocarul echipei. Una dintre ele a trecut milimetric de capul soferului. Si autocarele fanilor nostri au fost atacate, iar pietrele au fost aproape sa loveasca doi copii pana in zece ani! Iar Jandarmeria si Paul Cazan, acelasi observator ca la jocul cu Steaua, nu au facut altceva decat sa mute incidentul de pe raza judetului Prahova pe cea a Ilfovului ca sa nu le fie afectata imaginea!”

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

author avatar
Razvan Telegescu
1.595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger