AcasăSPORTGalamaz forteaza un transfer "afara"

Galamaz forteaza un transfer „afara”

Desi medicii i-au recomandat sa stea departe de gazon 45 de zile, fundasul a revenit pe teren. Contractul cu Steaua ii expira, iar el fotbalistul vrea sa prinda un transfer in Europa.

Galamaz si-a tras casca pentru un contract in strainatate.

Dupa meciul de trista amintire de pe „Ilie Oana”, cand un suporter al Petrolului a patruns in teren si l-a lovit pe jucator, Steaua anunta ca George Galamaz are fractura de os zigomatic, el necesitand o pauza de o luna si jumatate. Internationalul roman nu a luat in seama sfaturile medicilor si a ales sa revina pe teren la doar 12 zile de la incidentele de la Ploiesti. Stoperul in varsta de 30 de ani a intrat chiar titular in amicalul cu Argesul Mihailesti (scor 6-0), Galamaz purtand o casca de protectie, dupa model Cristi Chivu.

Fundasul Stelei este constient ca postul sau la echipa va fi in pericol din momentul in care Vlad Chiriches va fi transferat de la Pandurii. In plus, contractul lui „Gala” cu gruparea „ros-albastra” expira la finalul acestui an, iar Gigi Becali nu si-a manifestat interesul pentru prelungirea intelegerii. Astfel ca fundasul care este remunerat cu 120.000 de euro pe an are nevoie sa joace, iar o calificare cu el pe teren, in primavara Europa League, ar fi garantul unui contract avantajos in strainatate.

author avatar
Sebastian Stan
106 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger