AcasăSPORTGalamaz a suferit o fractura de os zigomatic: de 45 de zile...

Galamaz a suferit o fractura de os zigomatic: de 45 de zile repaus!

BATAIE la PETROLUL-STEAUA. George Galamaz a fost diagnosticat, luni dimineata, cu o fractura de os zigomatic si va avea nevoie de un repaus de cel putin 45 de zile, dupa ce a fost lovit cu pumnul in meciul Petrolul – Steaua.

Vestea buna, este ca fotbalistul stelist nu va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru refacerea fracturii, conform declaratiilor medicilor.

Meciul Petrolul Ploiesti – Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminica seara, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza, declansate in urma intrarii pe teren a unui suporter al echipei gazda.

Mai multe torte au fost aruncate din peluza ocupata de suporterii echipei Petrolul dupa ce meciul a mai fost intrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren si l-a lovit cu pumnul in figura pe fundasul stelist George Galamaz. Jucatorul a fost transportat la spital cu o ambulanta de la stadion avand sange pe urechea dreapta. Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a patruns pe teren, in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in figura si scuipat pe fundasul central al „ros-albastrilor”, George Galamaz.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Jucatorii stelisti au intervenit, sarbul Novak Martinovici fiind cel care l-a oprit pe suporterul ploiestean. in acel moment, mai multi jucatori stelisti s-au napustit asupra suporterului care l-a lovit pe Galamaz. Martinovici si portarul Razvan Stanca au fost cei mai vehementi, lovindu-l pe fan cu picioarele cand acesta se afla la pamant. Arbitrul Robert Dumitru a decis sa acorde cartonasul rosu atat lui Martinovici cat si lui Razvan Stanca. Mihai Costea, inainte ca suporterul sa intre pe teren, tocmai se pregatea sa execute un penalti dictat de Robert Dumitru. Portarul Ciprian Tatarusanu, introdus de antrenorul Ilie Stan in locul lui George Galamaz dupa ce Razvan Stanca a fost eliminat, a fost victima unei petarde aruncata din tribuna dupa ce Mihai Costea a inscris din penalti.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

George Galamaz a fost adus cu ambulanta de la Ploiesti la Spitalul Militar din Capitala, medicul echipei Steaua, Radu Paligora, declarand ca jucatorul nu are fractura, el suferind un traumatism craniocerebral, si se afla in afara oricarui pericol, dar urmeaza sa faca investigatii suplimentare.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Ploiesti, Adrian Oancea, a declarat, duminica seara, ca s-a intocmit dosar penal pentru suporterul intrat pe teren la meciul cu Steaua si ca atat organizatorul cat si firma de paza au primit sanctiuni financiare.

Luni dimineata, suporterul care l-a lovit pe George Galamaz a fost retinut de procurori, el fiind invinuit de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si port fara drept de arma in incinta unei arene sportive.

author avatar
Ciprian Purice
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger