AcasăSPORTGalamaz a innebunit miresele din Prahova!

Galamaz a innebunit miresele din Prahova!

George Galamaz a fost adus de la Steaua pentru a intari defensiva Petrolului

In luna octombrie 2011, George Galamaz era lovit pe stadionul Ilie Oana de un ultras prahovean, in timpul partidei Petrolul – Steaua. Dupa meciul de sambata cu Rapid, fostul stelist a fost aclamat la iesirea de pe gazon, iar o mireasa s-a ales cu tricoul fotbalistului.

George Galamaz a fost adus de la Steaua pentru a intari defensiva Petrolului

Episodul din 2011, cand George Galamaz iesea de pe poarta stadionului Ilie Oana cu Salvarea, asta dupa ce fusese lovit de un anume Dragos Enache, fanatic suporter al Petrolului, nu poate fi dat uitarii. Totusi, dupa ce a semnat cu prahovenii, Galamaz si-a retras plangerea si a avut o discutie cu liderii galeriei Petrolul, devenind unul dintre cei mai indragiti jucatori ai formatiei antrenate de Mircea Rednic.

Acest lucru este demonstrat si de faptul ca, la finalul partidei de sambata, duel in care Petrolul a remizat, 0-0 cu Rapid, stoperul a fost aclamat de suporteri, care i-au cerut cu insistenta tricoul de joc. Galamaz s-a conformat si a daruit echipamentul unei mirese, care fusese „furata” si adusa pe stadion. Proaspata sotie i-a explicat fundasului petrolist ca tricoul este pentru sotul ei, mare fan al echipei.

author avatar
Sebastian Stan
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger