AcasăSPORT"Galacticul" Higuain, transferat de iubita la PSG

„Galacticul” Higuain, transferat de iubita la PSG

Higuain a marcat cam un gol la fiecare doua meciuri jucate pentru Real Madrid

Chiar daca antrenorul Carlo Ancelotti mizeaza in ofensiva pe doua supervedete, Ibrahimovic si Lavezzi, conducerea clubului parizian incearca aducerea unui alt atacant cu nume, principala tinta fiind Gonzalo Higuain de la Real Madrid.

Higuain a marcat cam un gol la fiecare doua meciuri jucate pentru Real Madrid

Evolutiile inconstante din actualul sezon al Ligue 1, unde PSG a coborat pe locul 4, la cinci puncte in urma liderului Olympique Lyon, i-au pus pe ganduri pe sefii de pe „Parc des Princes”. Acestia pregatesc o intarire masiva a lotului pregatit de Carlo Ancelotti. Si cum atacul a stat prea mult in magia lui Ibrahimovic, PSG pregateste inclusiv transferul unui atacant de top.

Frumoasa Soledad este cu cinci ani mai in varsta decat Gonzalo

Numele cel mai vehiculat este cel al argentinianului Gonzalo Higuain si asta pentru ca parizienii i-au gasit punctul slab al fotbalistului. Soledad Fandino, iubita atacantului de la Real Madrid, este atat de indragostita de „Orasul Luminii” incat i-a indicat acestuia ca ori accepta oferta venita din Hexagon, ori relatia devine istorie. Presa spaniola sustine ca achizitionarea lui Higuain ar fi primul pas facut de PSG in incercarea de a-si crea o superechipa, gata sa fie antrenata de Jose Mourinho, tehnician care se va desparti in vara anului viitot de gruparea „galacticilor””. Pe langa argentinian, PSG isi mai doreste doi fotbalisti apreciati de „Mou”: David Beckham, liber de contract dupa despartirea de L.A. Galaxy, si Marek Hamsik, jucator la SSC Napoli.

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger