AcasăSPORTGAFA de proportii a unui arbitru, in Premier League. A dat afara...

GAFA de proportii a unui arbitru, in Premier League. A dat afara ALT JUCATOR!

Un arbitru din campionatul englez a facut o gafa monumentala in timpul meciului Chelsea – Arsenal. Oxlade a comis penalty, dar a fost eliminat Gibbs, care nu avea nicio legatura cu faza incriminata.

Arbitrul Andre Marriner a facut o greseala colosala in derby-ul Chelsea cu Arsenal. In minutul 17, la un atac prelungit al echipei Chelsea, care conducea cu 2-0, Hazard a sutat spre poarta. Incercand sa evite golul de 3-0, mijlocasul Alex Oxlade-Chamberlain a comis hent cu un plonjon spectaculos. Sesizand infractiunea, arbitrul a decis sa acorde lovitura de 11 metri, dar si cartonas rosu jucatorului.

Numai ca Marriner a gresit jucatorul eliminat! Arbitrul i-a aratat cartonasul rosu fundasului stanga al lui Arsenal, Kieran Gibbs, spre stupefactia celor prezenti, noteaza news.com.au. Jucatorul complet nevinovat a trebuit sa paraseasca terenul dupa numai 16 minute de joc, fara sa mai comenteze.  Vinovatul, Oxlade-Chamberlain, a protestat, strigandu-i arbitrului “Eu am fost!”, dar acesta nu a vrut sa asculte, crezand ca este vorba de o pacaleala a oaspetilor, asa ca si-a mentinut decizia.

[youtube]c0DvemcyW6w[/youtube]

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger