AcasăSPORTGabi Muresan si Ndoye, 22 etape de suspendare pentru macelul de la...

Gabi Muresan si Ndoye, 22 etape de suspendare pentru macelul de la ASA – Steaua

Gabi Muresan era considerat drept un fotbalist dur si in perioada in care evolua pentru CFR Cluj

Membrii Comisiei de Disciplina ai Federatiei Romane de Fotbal au decis suspendarea drastica a fotbalistilor Gabriel Muresan si Ousmane N’Doye, dupa faulturile criminale comise in disputa ASA Targu Mures – Steaua Bucuresti, 1-0.

Gabi Muresan era considerat drept un fotbalist dur si in perioada in care evolua pentru CFR Cluj

N’Doye l-a lovit cu piciorul in cap pe Claudiu Keseru. Atacantul Stelei a fost inlocuit la jumatatea primei reprize si va trebui sa joace cu casca de protectie mai multe meciuri.

Inlocuitorul lui Keseru, Raul Rusescu, a fost lovit cu cotul in plina figura de Gabriel Muresan. Fundasul lui ASA i-a provocat lui Rusescu o fractura urata, atacantul Stelei avand nevoie de operatie.

Rusescu are nevoie de cel putin trei saptamani de pauza, iar apoi va evolua o lunga perioada de timp cu masca de protectie.

Desi nu au fost eliminati pentru intrarile lor, N’Doye si Gabi Muresan au intrat in atentia membrilor Comisiei de Disciplina, care au decis sa-i suspende drastic pe cei doi fotbalisti.

N’Doye va sta sase etape pe bara, iar Gabriel Muresan a primit o suspendare de 16 etape, cea mai mare din fotbalul romanesc, din ultimii 20 de ani.

Totusi, decizia nu este una definitiva, echipierii formatiei ASA Targu Mures avand posibilitatea sa depuna recurs.

author avatar
Cristi Ionita
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger