AcasăSPORTFundasul-parior Lundekvam, anchetat de FIFA

Fundasul-parior Lundekvam, anchetat de FIFA

Lundekvam a jucat in peste 400 de meciuri pentru Southampton

Norvegianul Claus Lundekvam, fostul fundas al echipei engleze Southampton din perioada 1996-2008, a intrat in atentia FIFA, dupa ce a afirmat ca a pariat pe aproape toate meciurile in care a fost implicat.

Lundekvam a jucat in peste 400 de meciuri pentru Southampton

Conducerea FIFA a anuntat ca a deschis o ancheta in „Cazul Lundekvam”, dupa ce fostul fundas norvegian a afirmat ca „toti jucatorii care au trecut prin Premier League au pariat macar la cate un meci”. Ancheta va fi condusa de membrii biroului FIFA de la Londra, care au solicitat intregul suport al Federatiei Engleze.

Lundekvam si-a pus, deja, toti fostii colegi in cap. Cei mai multi dintre fostii coechipieri ai norvegianului de la Southampton au negat ca ar fi pariat la diferite meciuri si au pus declaratiile acestuia pe seama dependentei de cocaina si alcool cu care inca se lupta. De asemenea, fostul atacant Matt Le Tissier, cel despre care Lundekvam spunea ca a fost mentorul sau in ale pariurilor, a precizat ca a pariat o singura data in viata lui si a renuntat dupa ce a pierdut 10.000 de lire sterline. Printre meciurile suspectate ca au fost trantite de Lundekvam se afla si cele pe care Southampton le-a jucat cu Steaua (1-1 si 0-1) in primul tur din Cupa UEFA, sezonul 2003-2004.

author avatar
Cristi Ionita
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger