AcasăSPORTFulger McStanciu

Fulger McStanciu

Nicusor Stanciu, cel mai rapid fotbalist de pe planeta, in viziunea antrenorului sau

Ca orice antrenor care isi respecta meseria, Laurentiu Reghecampf isi protejeaza jucatorii de atacurile celor din jur. Insa, uneori parca sare calul. Sau direct peste Marele Zid Chinezesc?

Nicusor Stanciu, cel mai rapid fotbalist de pe planeta, in viziunea antrenorului sau

Luat la palme de Gigi Becali dupa prestatia din derby-ul cu Dinamo, Nicusor Stanciu si-a gasit un avocat in persoana antrenorului sau. Pana aici, perfect normal. Ce te faci daca Reghecampf incepe sa exagereze si prezinta o statistica SF in incercarea de a-i lua apararea proaspatului international?
Ieri, intr-o conferinta de presa, sotul Anamariei  Prodan (agent de jucatori) i-a imbrobodit pe ziaristii care cascau gura la el: „Stanciu nu are de ce sa fie afectat. El a alergat 11,4 kilometri in meciul cu Dinamo, a facut 600 de sprinturi, a avut o viteza foarte buna. Deci, nu are de ce!”. Matematica lui Reghecampf ne arata ca Nicusor Stanciu a facut aproape 7 „sprinturi” pe minut, ceva de domeniul desenelor animate. Viteza sa l-ar transforma in noul idol al copiilor, stelistul ar fi mai tare ca Fulger McQuinn.
Reghe, serios, acum, 11,4 kilometri alergati? Statistica UEFA ne-a aratat ca, la mansa tur a „sfertului” Wolfsburg – Real Madrid (2-0), din Liga Campionilor, portughezul Cristiano Ronaldo n-a ajuns la 10 kilometri, iar Casemiro abia a atins 11 kilometri alergati.

S-a conformat, baga rezervele in Cupa Ligii

Referitor la ordinul dat de Gigi Becali (foto), prin care Steaua trebuie sa joace diseara cu rezervele, antrenorul campioanei a raspuns cu un prompt „am inteles, ‘traiti!”. „Programul nostru e foarte incarcat. Vom incerca sa combinam, sa introducem jucatorii care sunt pregatiti din punct de vedere fizic cel mai bine la ora jocului. Asa ca veti vedea o echipa care va incerca sa castige meciul si sa se califice in finala. Normal, toti jucatorii vor sa joace. Dar noi trebuie sa fim foarte atenti, trebuie sa folosim jucatorii care au evoluat mai putin in acest sezon. Urmeaza meciul cu Astra din play-off, care va fi o adevarata finala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger