AcasăSPORTFrumoasa Hayden si Bestia Klitschko: Episodul 2

Frumoasa Hayden si Bestia Klitschko: Episodul 2

Hayden vrea sa-l tina pe Vladimir sub papucul lui

Au fost impreuna doi ani, apoi s-au despartit. Acum, frumoasa actrita Hayden Panettiere s-a cuplat din nou cu boxerul ucrainean Vladimir Klitschko.

Hayden vrea sa-l tina pe Vladimir sub papucul lui

Intre ei este o diferenta de 13 de ani, dar asta nu i-a impiedicat pe Hayden Panettiere si Vladimir Klitschko sa refaca relatia intrerupta in 2011. S-au despartit pe cale ambiala din cauza numeroaselor momente in care trebuiau sa stea la distanta unul de celalalt.

Ruptura a durat doar un an, perioada in care actrita s-a cuplat cu Scotty McKnight, jucator de fotbal american. Hayden si-a dat seama ca nu va mai gasi atata caldura sufleteasca precum in bratele lui Vladimir Klitschko si a renuntat la Scotty pentru a mai da o sansa pugilistului ucrainean. Mai ales ca Vladimir (36 de ani), campion la categoria grea in patru versiuni diferite (WBA, IBF, WBO si IBO) ar fi venit cu un argument greu de combatut. I-a promis ca se va retrage din activitate cat de curand si va avea mai mult timp la dispozitiile pentru a-i satisface toate capriciile frumoasei actrite.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger