AcasăSPORTFrumoasa, dar slaba!

Frumoasa, dar slaba!

HOBBY Blondina este obisnuita sa pozeze sexy

Delegatia Rusiei se putea prezenta la Jocurile Olimpice de la Londra cu una dintre cele mai sexy atlete in activitate, dar Darya Klishina a incheiat doar pe locul al cincilea trialul pentru proba de saritura in lungime.

HOBBY Blondina este obisnuita sa pozeze sexy

Disputat in urma cu doua luni, trialul de la Moscova s-a dovedit a fi un obstacol mult prea greu de depasit pentru Darya Klishina, sportiva de 21 de ani cedand prematur in lupta cu mai experimentatele sale compatrioate. Ea detine al doilea cel mai bun rezultat de la junioare din istorie – 7,03 metri, este campioana europeana de junioare si tineret, dar si campioana europeana de sala, titlu cucerit anul trecut, la Paris.

REZULTAT La Mondialul indoor de la Doha, Klishina a terminat pe 5

Ratarea Olimpiadei de la Londra i-a lasat Daryei mai mult timp la dispozitie pentru a se ocupa de al doilea sau job, modelingul, blondina defiland deja pentru cateva dintre cele mai celebre case de moda din lume. Totusi, rusoaica promite sa se revanseze fata de fanii ei si sa obtina macar o medalie la Rio, la Olimpiada din 2016. In absenta ei, Rusia a atacat calificarile de marti seara, din proba de saritura in lungime, cu Lyudmila Kolchanova, Elena Sokolova si Anna Nazarova, primele trei clasate de la trialul de la Moscova.

[nggallery id=265]

author avatar
Cristi Ionita
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger