AcasăSPORTFrumoasa Consuelo va decide daca Mutu va juca la Istanbul!

Frumoasa Consuelo va decide daca Mutu va juca la Istanbul!

Fostul jucator al Cesenei negociaza deja cu trei echipe din Turcia. Prezent la Istanbul, Adrian Mutu  anunta ca s-ar muta pe malurile Bosforului, dar numai dupa ce sotia lui isi va da acceptul.

Mutu se gandeste si la viitorul fetitelor sale si a aflat ca in orasul aflat pe doua continente odraslele sale pot primi educatie aleasa.

FERICITI. Adrian si Consuelo ar dori sa-si continue viata la Istanbul

Ajuns la varsta de 33 de ani, Adrian Mutu pare decis sa lase Serie A pentru primul esalon fotbalistic din Turcia. De altfel, „Briliantul” se afla deja la Istanbul pentru a definitiva acest proiect. „Vreau sa traiesc aici! Exista trei propuneri, foarte serioase, dar momentan nu pot spune numele cluburilor. Veti vedea ce tricou o sa port imediat dupa ce voi semna”, a transmis Mutu prin intermediul jurnalului Fanatik. In afara nou-promovatei Kasimpasa, sau a colosului Galatasaray, se pare ca de Adrian mai este interesata si Besiktas, dar vestea ca atacantul roman ar putea ajunge pe „Inonu” i-a iritat pe fanii echipei antrenate de Samet Aybaba.

PREOCUPATA. Dominicana s-a interesat de toate problemele aferente unei vieti in Turcia

„Sa speram ca nu am facut si noi o oferta! Mutu nu este altceva decat un Guti de Romania”, au scris fanii lui Besiktas pe forum, facand aluzie la faptul ca spaniolul Guti a venit in Turcia doar pentru distractii, fotbal iok! Adrian Mutu a explicat in interviurile acordate presei turce de ce ar vrea sa aleaga Istanbul. „Este un oras frumos, cu scoli foarte bune, unde copii mei pot invata si primi o educatie aleasa. Sotia mea, Consuelo, care este si designer de moda, si-ar dori foarte mult sa traiasca aici! Voi evalua ofertele impreuna cu sotia mea si vom lua o decizie!”, spune pitesteanul.

DORIT. Mutu, pe prima pagina a cotidianului turcesc Fanatik

Golgeterul nationalei Romaniei a explicat ca primul contact cu SuperLig l-a avut in urma cu doua sezoane, cand a avut o oferta concreta de la Galatasaray, dar afacerea a picat. Daca va semna cu un club din SuperLig, Mutu va deveni al 25-lea roman din ultimii 22 de ani care va evolua in campionatul turcesc, dupa Iosif Rotariu (Galatasaray si Bakirkoyspor), Mircea Rednic (Bursaspor), Gica Hagi (Galatasaray), Gica Popescu (Galatasaray), Ionut Lupescu (Bursaspor), Florin Prunea (Erzurumspor),  Dumitru Stangaciu (Vanspor), Bogdan Stelea (Samsunspor), Iulian Filipescu (Galatasaray), Adrian Ilie (Galatasaray), Iulian Miu (Bursaspor), Sabin Ilie (Fenerbahce), Radu Niculescu (Galatasaray si Ankaragucu), Ionel Danciulescu si Marius Coporan (Altay), Daniel Pancu (Besiktas), Marius Maldarasanu (Besiktas), Ionel Ganea (Bursaspor), Bogdan Vintila (Bursaspor), Giani Kirita (Samsunspor, Gaziantep, Ankaragucu si Bursaspor), Ionut Lutu (Galatasaray), Cornel Frasineanu (Bursaspor), Florin Cernat (Karabukspor) si Bogdan Stancu (Galatasaray si Orduspor). Inainte de 89, au mai fost Nunweiller III, Nunweiller IV, Motroc, Kraus, O.Popescu, Datcu, Jenei, Constantin, Sasu si Barbu.

author avatar
Sebastian Stan
1.067 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger