AcasăSPORTFrontul salvarii

Frontul salvarii

Becali si Porumboiu, doi dintre cei mai darnici patroni din Liga 1

Initiativa ii apartine finantatorului Stelei, care declara ca este dispus sa investeasca in gruparea din Zavoi. Obiectivul va ramane castigarea Ligii Campionilor in acest sezon.

Becali si Porumboiu, doi dintre cei mai darnici patroni din Liga 1

Dupa fotbal, Becali vrea sa faca performanta si in handbal. Patronul Stelei are planuri mari pe semicerc, dar nu doreste sa se implice singur in proiect, ci intentioneaza sa-i atraga de partea sa si pe miliardarii Cristi Borcea si Adrian Porumboiu.

Borcea ar putea conduce destinele Oltchimului direct de pe plaja din Miami

„O fac mai mult din patriotism, nu pot lasa sa moara o echipa precum Oltchim”, afirma latifundiarul despre marea favorita la castigarea trofeului Ligii Campionilor. Din calculele facute la Palat, lui Becali i-a iesit un buget anual de 2 milioane de euro, care va fi suportat de mai multi finantatori. „Mai am nevoie de patru oameni pentru a investi la Oltchim. Fac un apel la Adrian Porumboiu, el cred ca ar fi dispus sa mi se alature, de finul Cristi Borcea, deocamdata, nu stiu ce sa zic. George Copos? El este patriot, dar numai pe gratis”.

Cer scutiri de taxe si impozite

Inainte de a porni negocierile pentru preluarea celui mai puternic club de handbal din tara, Gigi Becali a tinut sa transmita un mesaj autoritatilor statului: „As avea nevoie si de sprijin din partea Guvernului, ca sa nu mai platim taxe si impozite. Te costa aproximativ 100.000 de euro pe luna sa sustii financiar Oltchimul, dar, pe langa banii astia, ar trebui sa mai platesc la stat inca 50.000. Pai, dupa ce ca faci un bine statului, ca salvezi echipa simbol a Romaniei, trebuie sa mai dai si bani?”.

Se forteaza mana Guvernului

Ultima parte a discursului dezvaluie, in fapt, adevaratul scop pentru care Gigi Becali vorbeste despre preluarea echipei Oltchim. Se pune presiune pe Guvern, in speranta ca premierul Victor Ponta va da Legea Sportului, care permite scutirea de la taxe si impozite a tuturor celor care investesc in acest domeniu. Iar o astfel de lege l-ar ajuta pe Becali in primul rand la clubul Steaua, singura de pana acum grupare sportiva detinuta de latifundiar.

Pac-pac si toate jucatoarele straine vor fi date afara!

Patriot si pe deasupra si nationalist, Gigi Becali spune ca vrea o echipa „romaneasca in adevaratul sens al cuvantului” la Oltchim. Cu alte cuvinte, viitorul patron nu doreste sa vada picior de handbalista straina prin Zavoi. „Mai este o problema; daca investesc, eu nu vreau echipa de jucatoare straine. Eu as face pasul asta pentru Romania, deci la echipa trebuie sa joace romance. Pai, cu atatea fete din afara in lot iti pierzi identitatea”, este oful europarlamentarului. Trupa valceana are in lot opt jucatoare straine, carora li se adauga antrenorul principal Jakob Vestergaard si „secundul” Mette Klitt, ambii din Danemarca.

Primarul de la Rm.Valcea promite ajutor pentru Liga Campionilor

Emilian Francu, edilul din Rm.Valcea

Edilul orasului Ramnicu Valcea promite finantare pentru campania din Liga Campionilor a Oltchimului. Emilian Francu a declarat ca nu isi doreste ca echipa sa piarda vedetele aduse in aceasta vara, „ne-am face de ras daca Bulatovici sau Jovanovici ar pleca de la Oltchim, ar fi, practic, o pata pe obrazul clubului”. Din cate se pare, Primaria va sustine cu bani clubul in toate meciurile pe care le va disputa in actuala editie de Liga Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger