AcasăSPORTFroch vrea sa se bata cu Bute la Manchester

Froch vrea sa se bata cu Bute la Manchester

Froch are 28 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

Boxerul Carl “Cobra” Froch a anuntat ca spera sa bata palma pentru un meci cu Lucian Bute, desi pentru britanic a aparut si varianta Anthony Dirrell.

Froch are 28 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

Urcat pe locul al cincilea in clasamentul IBF de la supermijlocie, Froch a pus ochii pe centura de campion a lui Lucian Bute. Totusi, Eddie Hearn, managerul britanicului, si reprezentantii Interbox, cei care se ocupa de cariera lui Bute, inca nu au ajuns la un numitor in comun in privinta unui posibil meci. Intr-un interviu acordat SkySports, Froch a precizat ca oferta sa este una clara: “Vreau sa ma bat cu Lucian pe 26 mai, acasa, discutam cu cei de la Interbox si speram sa-l aducem aici”. Desi initial spunea ca il asteapta pe Bute in Trent FM Arena din Nottingham, orasul sau natal, Froch nu exclude posibilitatea ca meciul sa se dispute pe unul dintre cele doua stadioane din Manchester (“Ettihad” sau “Old Trafford”).

Britanicul considera ca astfel se vor impusca doi iepuri dintr-o lovitura: se vand mai multe bilete, iar sustinatorii sai din Nottingham au de parcurs mai putin de 100 de kilometri. Exista si posibilitatea ca boxeurul poreclit „Cobra” sa se bata cu Anthony Dirrell pentru centura WBC, care ar ramane vacanta daca Andre Ward renunta la ea. Froch este insa ferm: “Am auzit ca Andre ar renunta la centura, iar eu as putea sa ma bat cu Anthony. E o varianta, dar pana atunci sunt increzator ca vom ajunge la un acord cu oamenii lui Bute, iar spre sfarsitul lunii mai, sustinatorii mei ma vor putea vedea in lupta pentru centura romanului”.

author avatar
Mihai Koblenko
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger