AcasăSPORTFroch si Bute au facut, in sfarsit, cunostinta

Froch si Bute au facut, in sfarsit, cunostinta

Face to face la Nottingham

Pana la meciul de pe 26 mai, Bute si Froch se vor duela, in mai multe randuri, in fata ziaristilor. Ieri dupa-amiaza, la Notthingham, a avut loc prima „confruntare” dintre cei doi pugilisti.

Pugilistii au promovat duelul din 26 mai pozand in fata arenei care va gazdui gala

Lucian si Carl au raspuns mai intai intrebarilor jurnalistilor, apoi au facut primele poze, atat in fata afisului oficial, cat si in fata  “Capital FM Arena” din Nottingham, sala care va gazdui gala de la sfarsitul lunii mai. „Nu a luptat de multe ori dincolo de Montreal, dar ca sa-si puna centura in joc «in curtea mea» inseamna ca ori este prea increzator, ori este prea prost! Cred ca este foarte increzator. De ce n-ar fi?! E doar e campionul!”, a spus Froch. Insa, englezul i-a multumit lui Bute ca a acceptat sa lupte la Nottingham.

Face to face la Nottingham

„E nemaipomenit sa revin aici, a trecut prea mult timp. Sunt atat de incantat de acest meci si trebuie sa ii multumesc lui Lucian pentru ca a acceptat asta. L-am provocat in ultima perioada pentru ca nu accepta sa lupte contra adversarilor de top, pentru ca nu a intrat in turneul Super Six, dar a batut pe oricine a avut in fata sa”, a completat Froch, care afirma ca are un mare respect pentru campionul din Galati. Maine, cei doi boxeuri se vor bate in declaratii pe terenul lui „Mister KO”, la Montreal fiind organizata o noua conferinta dedicata evenimentului, acesta fiind gazduita de unul dintre restaurantele “La Cage aux Sports”. De asemenea, Bute va participa joi la o petrecere VIP cu ocazia inaugurarii unui nou restaurant “La Cage aux Sports” in Levis, Quebec.

author avatar
Flavius Dobrescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger