AcasăSPORTFroch se motiveaza pentru confruntarea cu Bute urmarind serialul Spartacus!

Froch se motiveaza pentru confruntarea cu Bute urmarind serialul Spartacus!

Carl Froch

Pugilistul britanic Carl Froch, fost detinator al centurii WBC la categoria supermijlocie, a declarat pentru Sky Sports ca isi doreste din nou sa fie campion mondial si ca a incercat sa se motiveze in acest sens urmarind serialul „Spartacus: Nisip insangerat”.

Carl Froch

Froch a precizat ca isi doreste ca din cele doua meciuri negociate pentru acest an cu campionul mondial la supermijlocie in versiunea IBF, Lucian Bute, ar vrea ca primul sa aiba loc in Anglia. „Meciul cu Bute ar putea avea loc, mai este si o revansa cu Kessler (n.r. – Mikkel Kessler l-a invins pe Froch in 2010) pe care o vrem cu disperare. Promotorul meu Eddie Hearn discut? cu oamenii potriviti si sunt sigur ca va obtine ceva pentru mine in 2012. Oriunde sau oricand voi face ce trebuie sa fac pentru a obtine titlul mondial in acest an, asta imi doresc.

M-am uitat recent la serialul Spartacus pentru a ma motiva. Incercam sa obtinem un prim meci cu Bute in Anglia, dar ei vor aceasta prima confruntare in Canada. Evident, am demonstrat ca sunt bucuros sa merg oriunde si sa boxez cu oricine, dar le-am promis fanilor un meci acasa si vom incerca sa onoram aceasta promisiune”, a spus Carl Froch.Promotorul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat recent ca sportivul pe care il impresariaza ar putea sa il intalneasca pe campionul mondial la supermijlocie in versiunea IBF, Lucian Bute in doua meciuri distincte ce ar urma sa se dispute in 14 aprilie (Montreal) si 4 august (Nottingham). „Am stabilit doua date 14 aprilie la Montreal si 4 august la Nottingham. Nu vad de ce aceste date nu ar putea fi stabilite saptamana viitoare si intr-un contract”, a spus Hearn pentru espn.com.

author avatar
Ciprian Purice
436 afisari

1 COMENTARIU

  1. froci asta urmareste spartacus si dupa ce-o sa-l bata Lucian Bute o sa fie spartanus …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger