AcasăSPORTFroch se antreneaza acasa, cu logodnica

Froch se antreneaza acasa, cu logodnica

Rachael si Carl sunt de aproape patru ani impreuna

Boxerul britanic Carl Froch are parte de sedinte speciale de pregatire inainte de meciul cu romanul Lucian Bute, din 26 mai, de la Nottingham.

Rachael si Carl sunt de aproape patru ani impreuna

“Cobra” Froch se antreneaza de cele mai multe ori acasa, alaturi de Rachael Cordingley, superba lui logodnica. Britanicul a declarat pentru “The Sun” ca se pregateste impreuna cu iubita lui in sala de forta si alearga in jurul casei, cateodata chiar dupa focoasa bruneta.

Froch a recunoscut, zambind, ca “Rachael nu reuseste sa tina pasul cand fugim si ea se plimba mai mult cu bicicleta pe langa mine”. Sedintele de pregatire sunt supravegheate de Robert McCracken, antrenorul “Cobrei”. Colaborarea dintre cei doi se va intrerupe pentru doua saptamani, McCracken urmand sa se ocupe si de pregatirea boxerilor britanici care participa in aprilie la turneele de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra din vara. Froch spune ca plecarea tehnicianului nu-l va afecta, challengerul IBF urmand sa intre pe mainile specialistilor de la Institutul de Sport din Sheffield in perioada respectiva. Altfel, Rachael va ramane singurica.

author avatar
Cristi Ionita
411 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger