AcasăSPORTFroch: Nici nu ma gandesc sa pierd meciul cu Bute chiar in...

Froch: Nici nu ma gandesc sa pierd meciul cu Bute chiar in fata fanilor mei!

Carl Froch spune ca nu concepe sa piarda meciul impotriva lui Bute, cu atat mai mult cu cat va boxa in fata sustinatorilor sai, la el acasa, in Marea Britanie.

„Trebuie sa-l bat pe Lucian (Bute-n.r) pe 26 mai – sa pierd in fata propriilor fani e ceva la care refuz sa ma gandesc”, a spus Froch, potrivit boxingscene.com. Sportivul are primul meci acasa dupa trei ani si spune ca nu concepe sa rateze petrecerea pe care o planuieste dupa meciul impotriva romanului Bute. „Stiu ca Lucian are multi fani care il sustin la Montreal, dar nu cred ca se compara cu sustinerea de care am parte el acasa”, a continuat britanicul.

Romanul in varsta de 32 de ani declara zilele trecute ca vrea sa fie primul boxer care il invinge pe britanicul Froch la el acasa. “Presiunea este pe mine, pentru ca Froch a pierdut deja. Insa, el va simti gustul infrangerii si pe 26 mai. Voi fi primul boxer care-l bate la el acasa”, spunea Bute. Meciul dintre Bute si Froch va avea loc pe 26 mai, la Nottingham. Romanul isi va pune la bataie pentru a zecea oara centura IBF la categoria supermijlocie.

author avatar
Cristina Stefan
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger