AcasăSPORTFroch lupta la Nottingham, Bute la Montreal

Froch lupta la Nottingham, Bute la Montreal

Froch si Bute vor ajunge din nou fata in fata abia anul viitor

Cu gandul la revansa acordata lui Bute (Montreal, martie 2013), boxerul britanic Carl Froch va sustine un meci de incalzire pe 3 sau 10 noiembrie, in Nottingham-ul natal.

Froch si Bute vor ajunge din nou fata in fata abia anul viitor

Va fi primul meci in care britanicul isi va pune in joc centura de campion IBF, cucerita in fata romanului Bute in mai a.c. „Cobra” Froch sustine ca pe lista cu posibili adversari pentru meciul din noiembrie se regasesc pugilisti precum danezul Mikkel Kessler, americanul Kelly Pavlik si sud-africanul Thomas Oosthuizen.

Froch pretinde ca ar fi acceptat fara probleme ca in noiembrie sa aiba loc returul cu Bute, dar a precizat ca boxerul roman a solicitat un respiro pana in martie 2013, in aceasta perioada pugilistii urmand sa dispute cate un meci de incalzire. Lucian Bute va sustine si el un meci, in noiembrie, la Montreal, printre posibilii adversari aflandu-se Kessler, Pavlik, dar si americanul Donovan George sau mexicanul Marco Antonio Periban. Returul dintre Bute si Froch va avea loc pe 16 sau 23 martie anul viitor, in Bell Center din Montreal.

author avatar
Cristi Ionita
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger