AcasăSPORTFroch inchide gura clevetitorilor: "Ma bat cu Bute pe 30 martie, la...

Froch inchide gura clevetitorilor: „Ma bat cu Bute pe 30 martie, la Montreal”

Desi are 35 de ani, Froch se considera intr-o forma fizica aproape perfecta

Boxerul englez mai are cateva zeci de ore pana isi va pune centura de campion mondial in joc, impotriva americanului Yusaf Mack, dar „Cobra” Froch se gandeste tot la „returul” cu Lucian Bute.

Desi are 35 de ani, Froch se considera intr-o forma fizica aproape perfecta

Prezent marti seara la conferinta de presa organizata cu prilejul partidei cu Yusaf Mack, care va avea loc sambata, la Nottingham, Carl Froch a vorbit mai mult despre duelul cu Lucian Bute. Englezul, campionul IBF de la categoria supermijlocie, nu ia in calcul posibilitatea de a se impiedica in fata lui Mack, mai ales ca disputa are loc pe teren propriu.

Britanicul este mare favorit in intalnirea cu Yusaf Mack

Intrebat despre planurile de viitor, Froch a precizat ca „am meci cu Bute pe 30 martie, la Montreal, iar apoi mai vedem”. Desi IBF il promoveaza intens pe canadianul Adonis Stevenson, actualul campion mondial spune ca este sigur ca se va gasi solutia pentru a disputa cu meciul cu Bute. „Cu centura sau fara centura, vreau sa ma bat cu Bute la el acasa pentru a pune capat acestei dispute” spune pugilistul din Nottingham. Dupa returul cu Lucian, urmatorul posibil adversar al lui Froch ar putea fi americanul Andre Ward. „As fi vrut un meci cu Mikkel Kessler, dar cand i-am propus sa ne batem a schimbat subiectul. Asa ca nu mai ramane decat varianta Ward. Trebuie sa vina pe terenul meu pentru a-i demonstra ca victoria obtinuta de el in finala SuperSix a fost un simplu accident” anunta campionul britanic. Meciul lui Froch cu Yusaf Mack de sambata, din Capital FM Arena, este primul in care „Cobra” isi pune in joc centura de campion cucerita dupa victoria obtinuta impotriva lui Lucian Bute pe 26 mai, in aceeasi locatie din Nottingham. La intalnire, in care majoritatea specialistilor il vad pe american victima sigura, este asteptat sa asiste si boxerul roman.

author avatar
Cristi Ionita
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger