AcasăSPORTFroch: "Il voi bate pe Bute ca pe «Regele» Abraham!"

Froch: „Il voi bate pe Bute ca pe «Regele» Abraham!”

Cu putin timp inainte de a pleca spre Montreal, unde astazi va participa la o noua conferinta de presa dedicata partidei cu Lucian Bute, boxeurul britanic a aruncat noi sageti otravite catre campionul roman.

Froch vrea sa faca meciul vietii impotriva lui Bute

Partida de pe 26 mai, de la Nottingham, este a zecea la rand in care Lucian Bute isi va pune in joc centura de campion mondial in versiunea IBF la categoria supermijlocie. Desi duelul se va disputa pe terenul lui Froch, britanicul este cotat cu sansa a doua. Froch considera, insa, ca se va repeta istoria din 2010, atunci cand britanicul a pierdut centura WBC de la supermijlocie, dupa o infrangere suferita in fata lui Mikkel Kessler, in Danemarca, si a recuperat-o, sapte luni mai tarziu, cand l-a invins categoric pe “Regele” Arthur Abraham, intr-un meci disputat in Finlanda, desi adversarul era vazut favorit clar.

Promotorii Eddie Hearn si Jean Bedard si-au prezentat favoritii

Acum, britanicul trece drept outsider in fata lui Bute, iar meciul de la Nottingham are loc la sase luni dupa ce Froch a pierdut centura WBC in finala SuperSix, surclasat de Andre Ward. “Meciul cu Bute este unul de totul sau nimic pentru mine. Voi avea in fata un super-luptator, dar la fel de bun era considerat si «Regele» Abraham, si l-am batut mar!”, afirma Froch.

Primele 3.000 de bilete s-au epuizat in doua ceasuri

In alta ordine de idei, meciul dintre Froch si Bute starneste un interes enorm in Anglia, iar “Capital FM Arena” din Nottingham reprezinta deja o locatie prea mica pentru un asemenea duel. Eddie Hearn, promotorul lui Froch, a anuntat ca 5.000 dintre cele 9.400 de bilete s-au vandut in primele 24 de ore, 3.000 de tichete fiind epuizate in chiar primele doua ore. Toate biletele ieftine, de 40 si 60 de lire sterline, au fost vandute, gala urmand a se disputa cu casa inchisa.

Astazi, conferinta la Montreal

Daca luni s-au duelat in declaratii la Nottingham, astazi, Lucian Bute si Carl Froch vor sustine o noua conferinta de presa, de data aceasta in Canada. Intalnirea va avea loc intr-unul dintre restaurantele „la Cage aux Sports” si va incepe la 11.30, ora locala (17.30 la Bucuresti). Este prima actiune oficiala de promovare a meciului in Canada, tara de adoptie pentru Lucian Bute.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger