AcasăSPORTFroch: Ii voi musca urechile lui Bute

Froch: Ii voi musca urechile lui Bute

Intre doua antrenamente la Nottingham, cu prea frumoasa-i iubita, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai are timp sa trimita diferite mesaje razboinice spre campionul roman.

Froch a castigat 28 dintre cele 30 de meciuri sustinute la profesionisti

Posibilitatea de a cuceri centura de campion mondial IBF la supermijlocie, in fata propriilor fani, il transforma pe britanic intr-un boxer dispus la orice pentru victorie. Froch afirma ca, daca e nevoie, va lupta chiar si murdar pentru a-l invinge pe Lucian Bute.

Momentul in care Tyson l-a muscat pe Holyfield a devenit unul legendar

“Voi da totul pentru victorie! Daca trebuie, il voi musca de urechi pe Bute precum Tyson. Centura trebuie sa ramana la mine”, spune pugilistul englez. Pesemne, Froch n-a aflat ca Mike Tyson a pierdut prin descalificare faimosul meci cu Evander Holyfield, din iunie 1997, dupa ce primul si-a muscat adversarul de ambele urechi. Partida a fost intrerupta la sfarsitul reprizei a treia, iar victoria i-a fost acordata lui Holyfield, care si-a pastrat centura de campion WBA la categoria grea.

„Ok, il las sa ma bata … la scrabble!”

Carl Froch apreciaza ca Lucian Bute a acceptat sa se bata pe terenul lui, dar spune ca romanul nu va parasi Anglia cu centura la el. “Apreciez ca a fost de acord sa vina la Nottingham, sa ne batem, inseamna ca este un adevarat gentleman. Ok, ca o gazda buna ce sunt, o sa-l las sa ma bata … la scrabble! In ring nu se poate masura cu mine. Voi castiga si sper sa rezolv meciul pana in repriza a noua” spune Froch. Meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch de pe 26 mai, de la Nottingham, este al 10-lea in care boxerul roman isi pune in joc centura de campion IBF la supermijlocie.

Fratii Dirrell pariaza pe Froch

Andre (stanga) si Anthony Dirrell

Daca Andre Ward, castigatorul SuperSix, spune ca Lucian Bute are mari sanse sa-l bata pe Carl Froch, fratii Andre si Anthony Dirrell merg pe mana britanicului. Acestia pariaza pe plusul de experienta al lui Froch si spun ca finalistul SuperSix este “un adversar prea dur pentru Bute”. Mai mult, cei doi pun sub semnul intrebarii traseul fara greseala al romanului spunand ca Lucian a intalnit numai adversari modesti. In schimb, Andre Dirrell, cel care a pierdut la decizie meciul cu Froch din octombrie 2009, de la Nottingham, considera el sau Anthony ii pot fura centura britanicului, dupa ce acesta o va castiga de la Bute. “Problema e simpla. Carl il bate pe Bute si la Nottingham si in Canada, iar apoi noi il vom astepta in State pentru a-l bate si a-i lua centura” spune Andre Dirrell.

Showtime l-a preferat pe veteranul Tarver

Antonio Tarver

Desi mai are de transmis un meci cu Lucian Bute si putea difuza partida acestuia cu Froch din 26 mai, postul de televiziune american Showtime a refuzat sa preia gala de la Nottingham, preferand in schimb sa difuzeze, in aceeasi zi, un duel cu veteranul Antonio Tarver (44 de ani). Cu 29 de victorii si sase infrangeri la profesionisti, Tarver isi pune in joc centura de campion al categoriei cruiser, in versiunea IBO, impotriva nigerianului Lateef Kayode (29 de ani, 18 victorii din 18 meciuri la profesionisti). Tarver a devenit campion anul trecut, dupa ce l-a invins la decizie pe australianul Danny Green intr-un meci disputat la Sydney (Australia).

author avatar
Cristi Ionita
527 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger