AcasăSPORTFroch: "Daca asta-i Bute, il mananc cu fulgi cu tot si la...

Froch: „Daca asta-i Bute, il mananc cu fulgi cu tot si la Montreal”

Carl Froch nu-l considera pe Lucian Bute un adversar capabil sa-i stea in cale

Lucian Bute a castigat, sambata noaptea, la puncte, duelul cu rusul Denis Grachev de la Montreal si a devenit campionul Americii de Nord la categoria semigrea, dupa un meci extrem de echilibrat.

Carl Froch nu-l considera pe Lucian Bute un adversar capabil sa-i stea in cale

Afectat de tensiunea revenirii in ring dupa o infrangere usturatoare suferita in fata lui Carl Froch in mai, la Nottingham, boxerul roman a avut probleme in a se ridica la nivelul asteptarilor in confruntarea cu durul Denis Grachev. Acest lucru a fost remarcat inclusiv de Froch, posibil viitor adversar al lui Lucian Bute.

Aflat in plin cantonament pentru meciul pe care il are de disputat pe 17 noiembrie, impotriva americanului Yusaf Mach, „Cobra” a urmarit meciul Bute – Grachev in reluare, pe Sky Sports, si le-a marturisit fanilor, pe contul sau de Twitter, ca disputa i s-a parut a fi una intre doi pugilisti modesti si rudimentari. „Daca asta-i adevaratul Bute, il mananc cu fulgi cu tot si la Montreal” a precizat britanicul. Totusi, Froch considera ca, in cazul in care returul meciului de la Nottingham va avea loc, el trebuie sa-l faca din nou knock-out pe roman pentru a evita o „eventuala surpriza neplacuta din partea arbitrilor-judecatori”. Pana la un nou meci cu Bute, care ar urma sa aiba loc pe 16 sau 23 martie anul viitor, in „Bell Center” din Montreal, Froch, actualul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, trebuie sa treaca cu bine peste meciul pe care il are de disputat impotriva lui Mach, pe teren propriu. Una dintre conditiile puse ca revansa dintre Bute si Froch sa aiba loc era ca cei doi pugilisti sa-si castige meciurile din noiembrie, iar romanul si-a indeplinit partea lui din intelegere.

author avatar
Cristi Ionita
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger