AcasăSPORTFRF scapa CFR-ul de datoriile catre jucatori

FRF scapa CFR-ul de datoriile catre jucatori

Piccolo este unul dintre cei care au muncit pe gratis la CFR Cluj

Comisia de Disciplina a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu fostii sai jucatori privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolventa de catre gruparea ardeleana.

Piccolo este unul dintre cei care au muncit pe gratis la CFR Cluj

Intr-un comunicat al C.D. se mentioneaza: „Comisia a admis cererea de suspendare formulata de CFR Cluj pana la solutionarea si ramanerea definitiva a cererii de deschidere a procedurii insolventei, cerere ce face obiectul unui dosar aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj”. Cei 11 fotbalisti ale caror litigii privind recuperarea restantelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro, Laszlo Sepsi, Javier Velayos, Felice Piccolo, Mihai Minca, Vasile Maftei, Claudiu Voiculet si Ioan Hora.
Astfel, prin ordin de la Federatie, care se ascunde in spatele legii insolventei, jucatorii mentionati mai sus isi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj numai prin inscrierea la masa credala. CFR Cluj este unul dintre cele sase cluburi din Liga 1 care se afla in prezent in insolventa, alaturi de Rapid, „U” Cluj, Otelul, Dinamo si Petrolul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger