AcasăSPORTFRF organizeaza un nou trial pentru juniori in Spania

FRF organizeaza un nou trial pentru juniori in Spania

Federatia spera sa-l descopere pe noul Messi in Spania

Federatia Romana de Fotbal va organiza o noua actiune de selectie pentru echipele nationale de juniori in Spania, trialul urmand sa aiba loc in perioada 19-21 februarie, la Sevilla.

Federatia spera sa-l descopere pe noul Messi in Spania

La actiunea de selectie sunt asteptati juniorii romani care evolueaza in Spania, dar si in tarile invecinate. Pentru a participa, acestia trebuie sa se inscrie prin e-mail la FRF. Cererea de inscriere trebuie sa contina urmatoarele informatii: numele si prenumele jucatorului, data si locul nasterii, clubul la care evolueaza, postul (posturile) pe care joaca si un numar de telefon (personal sau al parintilor). Jucatorii au obligatia de a se prezenta la trialul de la Sevilla cu echipamentul sportiv propriu, un act de identitate si cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la actiunea de selectie a FRF.
Actiunea este a doua organizata in Spania de FRF dupa cea din octombrie 2014, de la Madrid. In ultimele 15 luni, antrenorii federali au mai testat juniori romani in Ungaria, Germania, Benelux, Italia si Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger