AcasăSPORTFRF îi ia peste picior pe Hagi și Popescu. „Nu mai există...

FRF îi ia peste picior pe Hagi și Popescu. „Nu mai există diferențe între Tribuna 1 și Tribuna 2”

FRF îi ia peste picior pe Hagi și Popescu. ”Nu mai există diferențe între Tribuna 1 și Tribuna 2” (sursa foto: stirilekanald.ro)

Departe să se stingă încă ecourile imaginilor surprinse în tribunele Arenei Naționale, la meciul Austria-Macedonia de Nord, urmărit deopotrivă de nume cunoscute din sfera ”sportului rege” autohton, dar și de politicieni. Totul, după ce s-a aflat că reprezentanții ”Generației de Aur” au primit bilete la tribuna a II-a, în timp ce oamenii politici au stat în zona VIP a Arenei Naționale, la meciul de la EURO 2020.

Mai nou, fostul antrenor Mihai Stoichiță, actualmente director tehnic în cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), a comentat pe marginea acestei situații.

Mihai Stoichiță: „Era normal ca șefii de guverne să stea la Tribuna 1”

Era normal ca șefii de guverne sau unii oficiali din administrație să stea la Tribuna 1, alături de reprezentații UEFA. Am stat și eu acolo, dar undeva mai în dreapta, nu în centru.

Acum nu mai există diferențe între Tribuna 1 și Tribuna 2, sunt aceleași facilități. Alături de Hagi, Gică Popescu și ceilalți, au stat acolo și Augustin, Sânmărtean, Vlad Munteanu, Țiți Dumitriu sau alți angajați ai Federației”, a susținut Stoichiță, într-o reacție pentru gsp.ro.

Mai mult, oficialul FRF a mai căutat să explice un lucru. ”Federația se implică doar cu voluntarii pe care îi are la acest EURO, dar atât. Am fost rugat de prieteni cu nume mari din fotbal să le fac rost de bilete, dar chiar nu am putut. Chiar le cer scuze pe această cale”, a  afirmat, totodată, Mihai Stoichiță.

Popescu: A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal. Am cumpărat bilete in valoare de multe mii de euro

Pe de altă parte, fostul internațional Gheorghe Popescu a ales să iasă cu un mesaj public pe acest subiect, transmis marți în jurul prânzului. Din care reiese că, dincolo de alegerea FRF-ului, de a le da bilete la tribuna a II-a, atât el, cât și Gheorghe Hagi, fostul căpitan al tricolorilor din perioada de glorie a naționalei de fotbal, nu au trecut cu vederea faptul că fanii au venit să facă poze cu ei.

”Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete în valoare de multe mii de euro”, a subliniat Popescu, pe o rețea de socializare.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Gheorghe Popescu:

”Văd că sunt foarte multe discuții în jurul faptului că noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.

A fost alegerea Federației Române de Fotbal.

Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete în valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piața Unirii la Piața Romană!

Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”

Din imaginile apărute în presă s-a putut vedea cum mai mulți politicieni aflați în funcții importante, la momentul de față – Anca Dragu, al doilea om în stat, Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, dar și vicepremierul Dan Barna și primarul Capitalei, Nicușor Dan, au stat ”la loc de cinste” la meciul dintre Austria și Macedonia de Nord, încheiat 3-1.

author avatar
Andrei Coman
639 afisari

4 COMENTARII

  1. De ce era ” normal” ca sefii din guverne sa stea la tribuna unu la un campionat de fotbal?
    Ca nu era sedinta la Bruxelles !
    De cand procurorii sunt sefi de guverne ?

  2. Bai, ca la auschwitz era acolo pe Hysteria Arena din Bukale !! 🙂 Rusine, bai ferefeilor de carton, numai sa furati stiti !! 🙂 Vergogna, bai nesimtitilor, sa va stea in gat toti banii furati, bai !! 🙂 A-ti aratat ca niste popandai acolo, ca niste ratati de 2 lei, ceea ce si sunteti, speram sa ajungeti sa va bateti de la egal la egal cu nationala Luxemburgului, bai ordinarilor din Bukale, toti rad de voi, tampitilor !! 🙂

  3. Evident ca trebuia sa-i invite si pe marile vedete al fotbalului nostru ,cei cu mari performante cum ar fi cei care au castigat Cupa Campionilor Europeni, este adevarat ca nu avea ce cauta in tribuna oficiala o madama s.a. din guvernul iohanis care nu au nici o legatura cu fotbalul insa Gh. Popescu si Gh. Hagi ar trebui sa lase arogantele si nu le-ar strica un pic de eleganta si modestie, deoarece apar mereu in spatiul public expunandu-si frustrarile proprii si pozitia de „gica contra” ce au devenit virale in spatiul public !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger