AcasăRecomandariFRF cere insolventa TVR

FRF cere insolventa TVR

Federatia Romana de Fotbal a cerut insolventa Televiziunii Romane si vrea ca instanta sa oblige TVR la plata unor penalitati in legatura cu difuzarea meciurilor echipei nationale din campania pentru Euro 2012.

Cand are meci, echipa nationala face din TVR liderul audientelor

In acest sens, FRF a dat in judecata Societatea Romana de Televiziune, dosarul fiind inregistrat pe 30 decembrie 2015 la Tribunalul Bucuresti. Obiectul dosarului este „procedura insolventei – societati cu raspundere limitata”, iar primul termen in acest proces a fost stabilit pentru 19 februarie. Pentru ca ar fi intarziat anumite plati catre FRF, forul prezidat de Razvan Burleanu doreste ca TVR sa achite penalitati de cateva sute de mii de lei. Anul trecut au existat mai multe discutii intre reprezentantii TVR si cei ai FRF, insa acestia nu s-au inteles tocmai cu privire la valoarea acestor penalitati. „FRF spunea o suma, TVR nu era de acord cu ea. Fiind vorba despre penalitati de intarziere a platii, acestea puteau fi discutabile”, au declarat surse din cadrul postului public de televiziune. Procesul deschis de Federatie nu are nicio legatura cu meciurile actuale sau viitoare ale echipei nationale, fiind o situatie care vizeaza exclusiv partidele de pe teren propriu din campania pentru Euro 2012, disputate in 2010 si 2011.
Si, totusi, un semn de intrebare planeaza asupra demersului sefilor de la Casa Fotbalului? Oare avocatii FRF n-au aflat nici pana azi ca legislatia in vigoare nu permite Televiziunii Romane sa intre in insolventa?

author avatar
Laurentiu Teodorescu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger