AcasăSPORTFRF: Arbitri straini in meciurile importante din Liga 1

FRF: Arbitri straini in meciurile importante din Liga 1

Comitetul de urgenta al FRF a aprobat cererea mai multor cluburi romanesti de a se aduce arbitri straini la anumite partide din cadrul Ligii 1. De brigazile straine vor beneficia Steaua, Rapid si Vaslui.

Cererea mai multor cluburi romanesti din Liga 1 a de a se aduce arbitri straini la anumite meciuri importante a fost aprobata, vineri, de catre membrii Comitetului de urgenta al Federatiei Romane de Fotbal.

Astfel, FC Vaslui va beneficia de arbitri straini la meciurile pe care le va disputa impotriva echipelor Steaua, Rapid, CFR si Dinamo.

Arbitri straini vor fi si la meciul Rapid – Steaua, cererea fiind facuta de clubul giulestean.

Totodata, si Steaua a cerut brigazi straine, acestea urmand sa arbitreze disputele cu FC Vaslui, Rapid, CFR Cluj, Dinamo, Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu.

„Toate celelalte 15 cluburi participante in Campionatul National al Ligii I si-au exprimat increderea in Comisia Centrala a Arbitrilor condusa de Alexandru Deaconu si in arbitrii romani, refuzand sa solicite brigazi de arbitri din strainatate pentru editia de campionat 2012 – 2013”, se arata intr-un comunicat al FRF, postat pe site-ul propriu.

author avatar
Ionut Zgimbau
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger