AcasăSPORTFRF a semnat cu Bancpost, dar viseaza la Telekom!

FRF a semnat cu Bancpost, dar viseaza la Telekom!

FRF si Bancpost vor fi parteneri pana in 2017

Federatia Romana de Fotbal si Bancpost au semnat un parteneriat pe doi ani, renumita banca elena devenind sponsor al echipei nationale.

FRF si Bancpost vor fi parteneri pana in 2017

Chiar si asa, cu firmele Bancpost si Bergenbier atrase la Casa Fotbalului, conducerea FRF tinteste o lovitura si mai puternica. Este vorba despre semnarea unui contract cu Telekom, gigantul german de telecomunicatii, unul dintre cei mai importanti jucatori pe acest segment de piata. Deocamdata, exista informatii ca Federatia a tatonat terenul si ar fi sperante pentru un parteneriat cu Telekom.
Pana atunci, Razvan Burleanu a oferit informatii despre colaborarea cu Bancpost: „Durata acestui contract este de doi ani cu optiune de prelungire in functie de performanta sportiva pe care o vom inregistra. Nu mi-e frica de faptul ca dupa semnarea acestui contract jucatorii vor cere prime mai mari. S-au negociat deja aceste lucruri, iar platile de acum inainte se vor face prin Bancpost”. In preliminariile pentru Euro 2016, Romania este in grupa cu Grecia, tara care controleaza Bancpost.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger