AcasăSPORTFRF a prezentat noul echipament al Romaniei

FRF a prezentat noul echipament al Romaniei

In acest echipament vor juca tricolorii la Belfast, cu Irlanda

Noul echipament al nationalei Romaniei a fost prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, de jucatorii Mihai Pintilii si Dragos Grigore, carora li s-a alaturat „secundul” Ionut Badea.

In acest echipament vor juca tricolorii la Belfast, cu Irlanda

Echipamentul principal al Romaniei este de culoare galbena, tricoul avand decolteul in „v”, de culoare albastru, iar pe laterale o dunga rosie. Pentru echipamentul de rezerva s-a folosit acelasi model, dar culoarea predominanta este rosul. Modelul prezentat miercuri va fi folosit doar la partida cu Irlanda de Nord, din 13 iunie, ulterior urmand a fi creat un model nou, cu un design ales de FRF.
„Este o relatie pe care dorim sa o construim pe termen lung, de aceea vom fi alaturi cel putin pana in 2018, acoperind campaniile de calificare si turneele finale. Joma este sponsorul tehnic al tuturor reprezentativelor, de la Under 15 pana la seniori, inclusiv futsal sau fotbal pe plaja. Am ales sa fim alaturi de cel mai bun sponsor tehnic, care ofera cele mai bune conditii. FRF a ales cea mai buna oferta din toate punctele de vedere, din punct de vedere al calitatii, al cuantumului de produse pe care partenerul nostru ni le ofera, dar si din punct de vedere financiar. Tin sa precizez ca am analizat toate ofertele pe care le-am avut pe masa, inclusiv ale fostului partener tehnic, Adidas”, a declarat presedintele Razvan Burleanu. Conform unor surse federale, FRF va primi de la Joma in fiecare dintre cei patru ani de contract produse in valoare de 720.000 de euro pentru toate reprezentativele si o suma de 480.000 de euro cu titlu de sponsorizare. Compania spaniola este sponsor al mai multor echipe nationale, printre care Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Kenya, Kirgistan, Uzbekistan si Bangladesh.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger