AcasăSPORTFRF a invitat Craiova in Liga 2

FRF a invitat Craiova in Liga 2

Imagine de la un meci disputat pe fostul "Central" cu casa inchisa

Oltenii sunt reprimiti in competitii, FRF fiind obligata de lege sa puna in aplicare decizia Curtii de Apel Bucuresti, care stabilise, in urma cu o luna, ca Universitatea a fost dezafiliata in mod abuziv.

Imagine de la un meci disputat pe fostul "Central" cu casa inchisa

Astfel, ieri, intr-o sedinta a Comitetului de Urgenta, FRF a decis sa invite, printr-o scrisoare oficiala, clubul Universitatea Craiova sa se inscrie in Liga 2. „Nu mi-a cerut premierul Victor Ponta  sa rezolv in mod special cazul Craiovei, sa stiti ca nu a facut niciun fel de presiune”, a declarat Mircea Sandu la finalul intalnirii cu primul-ministru, inainte de a detalia subiectul reprimii Craiovei in Liga 2: „Poate ca o sa avem o intalnire si cu doamna primar Lia Olguta Vasilescu. O astept cu bratele deschise. Pana atunci, Primaria Craiova va primi din partea Adunarii Generale propunerea ca orasul Craiova sa aiba o echipa. In acelasi timp, pe hotararea Curtii de Apel Bucuresti, colegii mei care se ocupa de competitii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai stiu care dintre societati (n.n. – societatile prin care Adrian Mititelu administreaza clubul Universitatea Craiova), este intrebata daca doreste sau nu sa se inscrie in competitie. In Liga 2, bineinteles”.

La randul lui, patronul „Stiintei”, Adrian Mititelu, nu prea vrea sa se lase curtat, afirmand ca n-a luat inca o decizie, „ma voi pronunta dupa ce o sa primesc invitatia de la FRF”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger