AcasăSPORTFraţii Giovanni și Victor Becali trec prin mari probleme de sănătate. Familia...

Fraţii Giovanni și Victor Becali trec prin mari probleme de sănătate. Familia se teme pentru ei

Giovanni şi Victor BecaliVeşti proaste pentru cei mai cunoscuţi impresari din fotbalul românesc. Fraţii Giovanni și Victor Becali trec prin mari probleme de sănătate. Cei doi au fost depistaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus

Veşti proaste pentru cei mai cunoscuţi impresari din fotbalul românesc. Fraţii Giovanni și Victor Becali trec prin mari probleme de sănătate. Cei doi au fost depistaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Starea lor de sănătate este una stabilă. În urmă cu câteva săptămâni, Giovanni Becali se declara îngrijorat de răspândirea comunitară a coronavirusului și povestea că vărul său, Gigi, a ales să stea deoparte tocmai de teama bolii. „Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, a declarat Giovanni Becali.

Ce a vrut să spună Giovanni despre Gigi Becali? Patronul FCSB s-a retras din spaţiul public, în ultimele 2 luni. Latifundiarul din Pipera a rărit apariţiile publice, iar pe cele mediatice le-a „tăiat” chiar de tot. Gigi Becali se află, astfel, într-un fel de autoizolare. Se teme pentru sănătatea lui şi a familiei. A decis, deci, că e mai bine să „dispară” pentru o vreme. Dar iată, totuşi, că noul coronavirus i-a „atins” pe verii lui, Giovanni şi Victor.

Giovanni Becali vede naţionala noastră fără mari şanse

Naţionala României, condusă de Mirel Rădoi, a ratat șansa de a evolua la EURO 2021, după înfrângerea din semifinala barajului de calificare din Islanda, scor 1-2. Giovanni Becali consideră că speranțele pe care fanii și le-au făcut în legătură cu partida de la Reykjavik au fost nefondate.

Noi nu trebuie să ne avântăm prea mult. Am bătut Austria, am făcut egal cu Irlanda de Nord acasă, meritam să câștigăm. Am bătut Austria, calificată la Campionatul European. Nu mai au chef de această Ligă a Națiunilor”, a spus Giovanni Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger