AcasăSPORTFratii Bogdan si Andrei Stoica se vor confrunta in premiera

Fratii Bogdan si Andrei Stoica se vor confrunta in premiera

Una dintre cele mai asteptate lupte in circuitul Superkombat, duelul dintre fratii Bogdan si Andrei Stoica, va avea loc, dar nu in ring, ci pe circuit, cei doi urmand sa se confrunte la primul Grand Prix de drift, programat sambata, la Targul Auto Vitan, gratie Romanian Drift Community.

Fratii Stoica se pregatesc in acest moment pentru unele dintre cele mai importante meciuri din cariera. Pe 25 octombrie, la Geneva, Bogdan Stoica va fi singurul roman care se poate califica in turneul final de la Monza, Italia, daca il va invinge pe francezul Aristote Quitusisa, in timp ce Andrei isi va apara titlul mondial Superkombat in fata spaniolului Moises Baute.

Pe langa artele martiale, cei doi sunt pasionati si de sporturile cu motor, iar invitatia la cel mai mare Grand Prix de drift din acest an a fost acceptata pe loc. “Va fi o experienta interesanta, intotdeauna m-au fascinat aceste show-uri, iar acum va fi o ocazie buna fiindca aici e totul tinut sub control, nu pot avea loc accidente. Uite asa ma voi duela si cu fratele meu pentru ca tot ne intreba toata lumea daca vom avea vreodata vreun meci direct”, a declarat Andrei, aparitia de sambata urmand sa fie ultima inaintea plecarii pentru meciul din Elvetia, acolo unde promotorul roman Eduard Irimia va pune in scena un eveniment transmis in 90 de tari.

Cei mai buni piloti de drift din tara se vor confrunta intr-un show unic, pe 18 octombrie, in parcarea targului auto Vitan din Capitala, la primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, care va avea si un moment special dedicat acestui fenomen cu un tir DAF. Peste 20 de masini de peste 500 de cai putere, pregatite pentru competitiile internationale sunt anuntate la start. Acestea se vor duela in deja celebrele battle-uri, chiar si cu cate patru masini, ceea ce va face sa creasca nivelul de spectacol si adrenalina. Efectele pirotehnice si fetele frumoase nu vor lipsi de la evenimentul la care vor fi prezente si mai multe vedete din sport, muzica si showbiz.

author avatar
Cristi Ionita
1.526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger