AcasăSPORTFratii Becali si Cristi Borcea, in Penitenciarul Slobozia!

Fratii Becali si Cristi Borcea, in Penitenciarul Slobozia!

Ioan Becali si Cristi Borcea au primit cele mai mari pedepse

Si-au facut planuri ca vor fi inchisi la Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, dar fratii Ioan si Victor Becali si Cristi Borcea ajung intr-un final la inchisoarea din Slobozia.

Ioan Becali si Cristi Borcea au primit cele mai mari pedepse

Condamnati la ani grei de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, fratii Becali si Cristi Borcea au iesit din perioada de 20 de zile de carantina, prevazuta de lege pentru persoanele proaspat introduse in sistemul penitenciarelor din tara. Ieri, Administratia Nationala a Penitenciarelor a decis sa-i expedieze pe cei trei la inchisoarea din Slobozia, judetul Ialomita; din cate se pare, fostii actionari de la Dinamo aveau de ales intre Slobozia si Tulcea, ei preferand prima varianta pentru ca acolo este o puscarie mai noua, moderna si care respecta toate standardele internationale de detentie.
Si Gica Popescu, George Copos si Mihai Stoica vor fi mutati de la Rahova in Penitenciarul Giurgiu, in timp ce Jean Padureanu asteapta in Spitalul Penitenciarului Rahova sa vada daca va fi eliberat pe motiv de boala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger