AcasăSPORTFratii Becali, inchisi la Slobozia sau Tulcea

Fratii Becali, inchisi la Slobozia sau Tulcea

Ioan Becali si Cristi Borcea au primit cele mai aspre condamnari

Perioada de carantina pentru sapte din cei opt condamnati in dosarul transferurilor – George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Victor si Giovani Becali, Cristian Borcea, Jean Padureanu – a expirat, in timp ce in cazul lui Gigi Netoiu expira astazi. Tuturor urmeaza a le fi stabilit regimul de detentie.

Ioan Becali si Cristi Borcea au primit cele mai aspre condamnari

In cazul celor sapte, perioada de carantina a expirat, astfel ca, in zilele urmatoare, la penitenciarele in care acestia isi executa pedepsele, se vor intruni comisii care le vor stabili regimul de detentie. Copos, Popescu si MM sunt incarcerati la Penitenciarul Rahova, iar fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, se afla la Spitalul Penitenciarului Jilava, avand probleme medicale. Borcea si fratii Becali sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba. „Cel mai probabil, comisia se va intruni saptamana aceasta ori, cel mai tarziu, la inceputul saptamanii viitoare”, a declarat, ieri, Gabriel Botezan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba.
Pentru ca pedepsele primite de cei trei depasesc in fiecare caz trei ani de inchisoare, cel mai probabil regimul de detentie pe care il vor primi va fi unul inchis, motiv pentru care nu vor mai putea ramane la Penitenciarul Poarta Alba. „Aici nu avem regim inchis de detentie, avem numai semideschis si deschis. Din acest motiv nu ar putea sa-si ispaseasca pedeapsa la Poarta Alba, trebuind sa fie transferati la penitenciare cu regim inchis”, a afirmat Botezan, care a precizat ca cei trei ar putea fi transferati la penitenciare precum cele din Slobozia sau Tulcea. Si la Penitenciarul Rahova, in termen de noua zile, se va intruni o comisie care va stabili unde isi vor executa pedepsele Mihai Stoica, Gheorghe Popescu si George Copos. Cei trei vor fi incarcerati tot in regim inchis, in conditiile in care au fost condamnati la pedepse mai mari de trei ani. Cu toate acestea, in functie de mai multi factori care vor fi luati in calcul de membrii comisiei, acestia ar putea sa beneficieze de regim semideschis.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger