AcasăSPORT"Fratele" lui Alexis Sanchez de la FC Barcelona va juca in Liga...

„Fratele” lui Alexis Sanchez de la FC Barcelona va juca in Liga 1

Gazale este cel mai important transfer realizat in aceasta iarna in Liga 1

Dupa Alexandru Zaharia, Cosmin Vancea si Victoras Astafei, gruparea de la Dunare a parafat si cel de-al patrulea si cel mai important transfer al iernii: coordonatorul de joc Daud Gazale, fotbalist dorit si de CFR Cluj.

Gazale este cel mai important transfer realizat in aceasta iarna in Liga 1

In varsta de 28 de ani, Daud Gazale a fost unul dintre preferatii lui Marcelo Bielsa, selectioner al statului Chile, la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Alexis Sanchez, vedeta de necontestat a reprezentativei chiliene

Proaspatul jucator al Otelului n-a prins turneul final din 2010 din cauza unei accidentari, pana atunci el fiind unul dintre titularii formatiei chiliene, facand pereche in ofensiva cu Alexis Sanchez, fotbalistul liderului din Primera Division, FC Barcelona.

De altfel, cei doi fotbalisti se intelegeau atat de bine pe teren, incat presa ii compara deseori cu faimosul „cuplu” al anilor ’90, Ivan Zamorano – Marcelo Salas. Cu origini palestiniene, Gazale a evoluat ultima oara la Universidad Catolica. Sud-americanul joaca rolul coordonatorului, „un decar adevarat, omul de ultima pasa, capabil sa elimine un adversar prin dribling”, dupa cum l-a caracterizat Narcis Raducan, directorul general al Otelului. Initial, Gazale trebuia sa ajunga la CFR, insa galatenii s-au miscat mai repede decat clujenii, iar oferta lor l-a convins pe sud-american sa semneze contractul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger