AcasăSPORTFranta, in piuneze. Romania, in rahat pana la gat!

Franta, in piuneze. Romania, in rahat pana la gat!

Franta si Romania joaca in deschiderea Euro 2016, insa parca niciuna dintre echipe nu si-ar dori sa intre pe teren in 10 iunie.

„Cocosii” par o nationala blestemata. Ziua si problema pentru Didier Deschamps. Dupa ce i-a pierdut pe Varane si Mathieu (accidentati), selectionerul Frantei trebuie sa se descurce si fara Anthony Martial. Starul lui Manchester United s-a accidentat la coapsa stanga si ar putea rata cel putin meciul de debut de la Euro. Cotidianul „The Sun” scrie ca Martial a anuntat staff-ul tehnic ca este obosit si nu se poate antrena, insa rugamintea sa a fost ignorata. Ce a urmat? La sedinta de duminica, muschiul lui Anthony Martial a cedat, iar mijlocasul stanga a parasit terenul pe targa.

De parca accidentarile n-ar fi de ajuns, Franta are probleme si cu vedeta Antoine Griezmann. Penalty-ul ratat in finala cu Real Madrid (imediat dupa pauza, la scorul de 1-0 pentru Real) si-a spus cuvantul, iar Griezmann este cu psihicul la pamant, noteaza presa din Hexagon, care trage urmatoarea concluzie: „Parca am fi blestemati”.

Nici in tabara „tricolorilor” lucrurile nu stau mai bine, dar aici problema tine de valoarea jucatorilor. Romania a incasat cinci goluri in doua meciuri (Congo si Ucraina), cu Vlad Chiriches gafeur de serviciu. Culmea, vorbim despre cel caruia Anghel Iordanescu i-a pus pe brat banderola de capitan!

„Sunt multi jucatori care nu au ritm, multi care la echipele de club au avut mari probleme in a prinde «11-le» de start. Ma refer la Gabi Torje, la Maxim, sunt o sumedenie de astfel de jucatori fara partide in picioare. E greu sa le dai ritm de joc si sa ii aduci la acelasi nivel. Sunt suparat pentru greselile individuale”, s-a aparat Iordanescu la conferinta de presa de dupa meciul pierdut cu Ucraina (3-4).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger