AcasăSPORTFrancezul Sakho a fost prins dopat!

Francezul Sakho a fost prins dopat!

Sakho este cel mai in forma fundas francez al momentului

Internationalul francez Mamadou Sakho, fundasul lui FC Liverpool, a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping si risca sa rateze Campionatul European din aceasta vara.

Sakho este cel mai in forma fundas francez al momentului

Clubul Liverpool a dat publicitatii un comunicat in care recunoaste ca UEFA „investigheaza o posibila incalcare a regulamentului antidoping de catre Mamadou Sakho”, iar fotbalistul urmeaza sa raspunda in fata forului fotbalistic continental. In functie de rezultatul investigatiei, Sakho ar putea ramane in afara lotului Frantei pentru Euro 2016, unde reprezentativa „cocosului galic” va fi adversara Romaniei in meciul de deschidere, programat pe 10 iunie.
Conform postului „Radio Monte Carlo”, Mamadou Sakho a fost testat pozitiv dupa ce a utilizat un medicament care sa-l ajute sa slabeasca. „Liverpool Echo” scrie ca francezul a fost depistat pozitiv meciul cu Manchester United, din optimile de finala ale Europa League, disputat pe 17 martie. „Jucatorul nu este in prezent subiectul niciunei suspendari din partea UEFA”, a tinut sa precizeze FC Liverpool, adaugand insa ca, „dupa ce s-a consultat cu jucatorul, conducerea clubului a decis sa nu-l utilizeze pe Sakho in meciurile care vor urma, pana la finalizarea anchetei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger