AcasăSPORTFrancezii il considera pe Becali drept "cel mai socant patron de club...

Francezii il considera pe Becali drept „cel mai socant patron de club din lume”

Gigi Becali a uimit Europa. Jurnalistii sportivi din Franta l-au numit pe seful de la Steaua drept „cel mai socant patron de club din lume”.

Becali a ajuns pe prima pagina a unei publicatii franceze de sport. Revista „So Foot” a publicat un articol despre stelist care nu prea ii face cinste.

” Intre doua iesiri rasiste, homofobe si ultra-religioase, Gigi Becali, presedintele celor de la Steaua Bucuresti, isi primeste musafirii in palatul sau. Unde se poate spune ca totul straluceste”, scriu ziaristii.

Politicianul chiar vorbea in urma cu doua saptamani despre venirea francezilor si despre discutia pe care au avut-o.

„Au venit niste jurnalisti din Franta si m-au intrebat daca imi convine ca Dinamo – care este adversara noastra – sa fie asa jos. Eu le-am zis ca imi convine, ca suntem ca soarecele si pisica. Noi suntem pisica si ne jucam cu ei prin casa, e frumos. Asa imi convine mie, Dinamo sa fie ca soricelul, sa-i dau palme, sa ma joc cu el. Apoi m-au intrebat daca imi convine sa retrogradeze Dinamo. Le-am zis ca nu, ca nu mai e soricelul in casa mea si nu pot sa ma mai joc cu el. Au murit de ras francezii”, a povestit Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

author avatar
Andra Nesu
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger