AcasăSPORTFrancezii cer expulzarea lui Ibrahimovici!

Francezii cer expulzarea lui Ibrahimovici!

Ibrahimovici a reusit sa-i scoata din sarite pe francezi

Un val de critici s-a abatut, ieri, asupra atacantului Zlatan Ibrahimovici, la o zi dupa ce suedezul a afirmat ca Franta este „o tara de rahat”, iesire nervoase in urma infrangerii suferite de Paris Saint-Germain pe terenul lui Girondins Bordeaux (scor 2-3).

Ibrahimovici a reusit sa-i scoata din sarite pe francezi

Liderul extremei dreapta, Marine Le Pen, l-a invitat pe starul parizienilor sa paraseasca tara: „Cei care considera ca Franta este o tara de rahat pot sa o paraseasca. Iata, este foarte simplu!”. La randul sau, Jerome Guedj, un lider al Partidului socialist, aflat la putere in Franta, a catalogat drept „inacceptabila” si „un capriciu de vedeta” reactia lui Ibrahimovici: „Sa joace fotbal si sa taca din gura, sau cel putin sa fie respectuos fata de aceasta tara!”. Exista si voci mai vehemente, care cer expulzarea atacantului! Deocamdata, nicio investigatie nu a fost deschisa impotriva lui Ibrahimovici.
Internationalul suedez a avut o iesire nervoasa dupa infrangerea suferita de PSG la Bordeaux, cand a declarat ca „Franta este o tara de rahat, care nu o merita pe PSG. Suntem prea buni pentru aceasta tara”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger