AcasăSPORTFrancezii au stat la coada ca sa ia autograf de la Simona...

Francezii au stat la coada ca sa ia autograf de la Simona Halep

Prezenta Simonei Halep la Paris a atras privirile tuturor

La 22 de ani, Simona Halep este un adevarat star al tenisului feminin. Cea mai buna dovada am avut-o la Paris, gazda turneului Roland Garros, al doilea Grand Slam pe 2014.

Prezenta Simonei Halep la Paris a atras privirile tuturor

Sute de parizieni au format cozi interminabile pentru a obtine un autograj de la Simona Halep, invitata de marca la un eveniment publicitar petrecut intr-un cunoscut mall din oras. Alaturi de frumoasa noastra constanteanca au mai fost prezenti Ana Ivanovici (locul 12 WTA), Andy Murray (locul 8 ATP) si Jo-Wilfried Tsonga (locul 14 ATP). Fara sa refuze pe cineva, Halep a stat de vorba atat cu iubitorii tenisului, cat si cu jurnalistii francezi, care si-au amintit ca romanca a cucerit trofeul la Roland Garros la junioare, in urma cu cativa ani.

Am avut probleme la ultimul meu turneu, cel de la Roma, cand am preferat sa abandonez ca sa pot sa joc aici la acelasi nivel la care am facut-o atunci cand am castigat titlul la junioare. Parisul e un oras pe care-l iubesc, unde ma simt foarte bine si pot sa va promit ca voi da totul pentru a ajunge cat mai departe. Nu vreau sa ma gandesc unde ma voi opri, important e sa trec de primele meciuri”, a promis Halep.

Romanca va fi cap de serie numarul 4 la Roland Garros. Tragerea la sorti va avea loc vinery, in prezenta jurnalistilor si a oficialilor ATP si WTA.

author avatar
National
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger