AcasăSPORTFrancesco Guidolin, antrenor la Udinese: "Torje trebuie sa mai creasca!"

Francesco Guidolin, antrenor la Udinese: „Torje trebuie sa mai creasca!”

Antrenorul echipei Udinese, Francesco Guidolin, a declarat, duminica, la Sky Sport, dupa remiza din meciul cu formatia Lazio Roma, scor 2-2, ca atacantul Gabriel Torje trebuie sa mai creasca.

„Torje trebuie sa mai creasca pentru ca vine dintr-un campionat diferit. El trebuie sa se adapteze la realitatea din fotbalul nostru”, a spus Guidolin. Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 6 internationalului roman. „Torje s-a sacrificat foarte mult pentru a-i ajuta pe mijlocasi. A facut mare risipa de energie”, a scris sursa citata.

Site-ul calcioa.it si agentia Datasport l-au notat cu 5 pe Torje. „Romanul a dat o pasa decisiva pentru Isla, dar asta este prea putin”, a scris calcioa.it. „Torje a incercat sa-si gaseasca pozitia ideala, dar antrenorul se astepta la mai mult de la el. Inca nu este pregatit sa suplineasca absenta lui Di Natale. Are de partea lui tineretea”, a notat Datasport.

Gabriel Torje a jucat 65 de minute in partida pe care echipa Udinese a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor 2-2, cu formatia Lazio Roma, in etapa a XVI-a a campionatului Italiei.

 

author avatar
Ciprian Purice
500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger