AcasăSPORTFoto-hot cu Anna Kournikova din ultimul numar al revistei Maxim Australia

Foto-hot cu Anna Kournikova din ultimul numar al revistei Maxim Australia

Asa arata numarul din septembrie al Maxim Australia

Fosta jucatoare de tenis Anna Kournikova a pozat super-sexy pentru numarul din septembrie al revistei Maxim, varianta australiana.

Kournikova este super-sexy

Ajunsa la 31 de ani, Kournikova ramane una dintre cele mai sexy femei din lume. Chiar si in perioada in care juca tenis, rusoaica se remarca mai degraba prin aspectul fizic superb, decat prin rezultatele senzationale.

Rusoaica este obisnuita sa pozeze in costum de baie

Kournikova are in palmares un sfert de finala la Australian Open, in 2001, si o semifinala la Turneul Campioanelor din 2000, rusoaica nereusind sa castige vreun turneu profesionist in cariera, desi a ajuns pana pe locul 8 mondial in noiembrie 2000.

Asa arata numarul din septembrie al Maxim Australia

Rusoaica s-a cuplat cu cantaretul spaniol Enrique Iglesias in 2001 si au avut o relatie controversata timp de mai bine de 10 ani, perioada in care au aparut zvonuri, constant, ca cei doi s-au casatorit, s-au despartit sau au divortat. Cei doi au investit 20 de milioane de dolari in constructia unei case pe o insula privata din Miami, dar pana la urma au scos vila cu sapte dormitoare la vanzare, anul trecut, urmatorul plan al celor doi parand a fi stabilirea in Australia.

author avatar
Cristi Ionita
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger