AcasăSPORTFotbalul românesc, aruncat în aer! Control la FRF, se verifică banii cheltuiți...

Fotbalul românesc, aruncat în aer! Control la FRF, se verifică banii cheltuiți de Burleanu!

Razvan BurleanuFotbalul românesc, aruncat în aer! Control la FRF, se verifică banii cheltuiți de Burleanu! / foto: graiul.ro

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a pus gând rău și Federației Române de Fotbal. Acesta a anunţat marţi, într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook, că Agenția Națională de Administrare Fiscală ia fotbalul la bani mărunți.

Prin urmare, ANAF va efectua controale la FRF.

„În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public”, a declarat Cîţu.

De asemenea, ministrul a anunţat că sunt în desfăşurare mai multe controale la autorităţi locale, cum ar fi Primăria Sectorului 1 şi Consiliul Judeţean Neamţ.

Controale la mai multe primării

„Inspecţia economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Primul raport a fost trimis deja către DNA. Aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte. Zilele trecute a fost trimisă inspecţia, la cererea primarului Sectorului 1, către Primăria Sectorului 1. Suntem acolo în control. Înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi această cerere. Acum aproape o lună, Inspecţia Economică a fost trimisă în control la Consiliul Judeţean Neamţ, la cererea prefectului. Aşteptăm rezultatul acestui control”, a mai precizat Cîţu.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, au efectuat, pe 13 noiembrie 2020, șase percheziţii domiciliare într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită, vizând trucarea unor meciuri de fotbal din campionatul 2017 – 2018 al Ligii 2. Florin Cîţu nu a precizat însă dacă verificările ANAF la FRF au legătură cu acest caz.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari

4 COMENTARII

  1. E omul lui Dancu-Ponta-Dracnea.
    In epoca aia a fost instaurat odata cu inchiderea baciului.
    E arhitectura mafiei Cluji.

  2. Florine, trimite inspectia economica si la Antifrauda sa vezi acolo voiosie. Aia au dat in judecata angajatorul pentru recastigare sporuri pierdute si au si castigat. O sa plateasca statul bani grei din urma si de acum inainte. Cum vine asta? Adica tara o duce greu, noi o ducem greu si astia forteaza bugetul cu solicitari de reacordare sporuri anulate? Cum tine ANAF in functii de decizie functionari care dau in judecata angajatorul? Sunt ei exemplu pentru personalul de executie? E corect asa? Dati dovada ca sunteti partasi la umilirea celor din finante si a simplilor oameni din aceasta tara. Sa le fie rusine acelor cersetori de bani. Cine doreste date suplimentare sa acceseze portaljust.ro si se va ingrozi cate procese au fost si sunt pe tema respectiva.

  3. Ce asteptari sa avem daca penelistii au continuat cu sefimea de pe vremea pesedeului. Si au un an de guvernare. Cand vor intelege ca au fost lucrati din interiorul sistemului va fi prea tarziu. Si cate or mai fi. In orice caz la antifrauda e un mare semn de intrebare in tot ce reprezinta acea institutie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger