AcasăSPORTFotbalistul Vasile Maftei, internat de urgenta la Spitalul Militar

Fotbalistul Vasile Maftei, internat de urgenta la Spitalul Militar

Vasile Maftei, fotbalistul formatiei Concordia Chiajna, a fost internat de urgenta, joi, la Spitalul Militar din Capitala.

Jucatorul de 33 de ani s-a infectat cu un stafilococ in timpul meciului disputat contra Rapidului pe terenul sintetic din Chiajna.

Conform prosport.ro, Maftei a facut o intrare prin alunecare in partida respectiva, s-a ales cu o arsura urata la nivelul genunchiului si, dupa doua saptamani, piciorul i s-a umflat foarte tare.

Maftei a facut un tratament cu antibiotice, i s-au scos si trei seringi cu lichid din zona genunchiului, dar problemele persista, astfel ca fotbalistul va ramane internat la Spitalul Militar.

Vineri, jucatorul va fi supus unei incizii pentru drenarea puroiului. Mai mult studii efectuate de specialisti din SUA arata ca jocul pe suprafata sintetica este extrem de periculos.

Sportivii se pot alege foarte usor cu rani deschise care ajung sa fie cai de acces pentru diferite infectii. Sursa amintita precizeaza ca nu mai putin de opt jucatori ai formatiei de fotbal american St. Louis Rams au prezentat infectii asemanatoare lui Maftei.

author avatar
Cristi Ionita
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger