AcasăSPORTFotbalistul care a dat AC Milan și Atletico pe un salariu de...

Fotbalistul care a dat AC Milan și Atletico pe un salariu de 1 euro!

Nikola Kalinic (35 de ani) a fost transferat de AC Milan, în 2018, pentru 22,5 milioane de euro. De la fotbalistul care uimea Europa, azi a ajuns să țină capul de afiș al perioadei de transferuri pentru o poveste mai puțin obișnuită.

Croatul este protagonistul unei afaceri cel puțin ciudate. El a ajuns la o înțelegere cu Hajduk Split ca să joace aproape gratis în următoarele 6 luni. „Aproape” înseamnă un salariu de 1 euro pe lună! Cu experiența pe care o are, Kalinic speră să-i ajute pe cei de la Hajduk să câștige primul titlu din 2005 încoace.

A fost cea mai ușoară negociere în cei trei ani petrecuți de mine la Hajduk. Da, e salariu de un euro! Nikola s-a întors cu un singur țel, acela de a o ajuta pe Hajduk să câștige titlul după 19 ani de așteptare”, a afirmat directorul sportiv Mindaugas Nikoličius.

Clubul din Split a anunțat într-un comunicat de presă că Nikola Kalinic va intra într-un program special de antrenamente pentru a obține cât mai repede o formă sportivă optimă.

Hajduk se află acum pe primul loc în clasament, cu șase puncte avans și un meci în plus față de campioana Dinamo Zagreb.

author avatar
Mihail Ioan
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger