AcasăSPORTFotbalistul care a castigat batalia cu leucemia arata horror (FOTO)

Fotbalistul care a castigat batalia cu leucemia arata horror (FOTO)

La 33 de ani, un tanar este in floarea varstei si ar trebui sa se bucure de viata, dar unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Premier League a trecut prin momente extrem de dificile.

Internationalul bulgar Stilian Petrov, jucatorul lui Aston Villa, a fost descoperit in martie anul trecut cu leucemie severa si de atunci s-a duelat cu aceasta boala.

Petrov a ajuns pe marginea prapastiei, si-a pierdut tot parul de corp si a ajuns sa semene precum un personaj din filmele horror, departe de fotbalistul care era nominalizat, candva, intre cei mai sexy jucatori din Anglia.

Totusi, tratamentul se pare ca a dat rezultatul scontat si Petrov este pe punctul de a scapa de teribila boala.

„A fost un an extrem de dificil, cu momente delicate in care ma intrebam cat ar mai putea dura acest calvar. Dar cu ajutorul sotiei, al parintilor, al copiilor si al multor alte persoane am reusit sa ajung pana la acest moment. Stiu ca sunt multi oameni care pot muri imediat dupa ce sunt diagnosticati cu leucemie severa asa ca trebuie sa spun ca sunt norocos ca inca traiesc” a declarat Stilian Petrov pentru site-ul oficial al clubului Aston Villa.

Mijlocasul a marcat opt goluri in 106 selectii la nationala Bulgariei si a mai jucat pentru TSKA Sofia si Celtic Glasgow.

Petrov a fost de patru ori campion al Scotiei, cu Celtic Glasgow, si a jucat finala Cupei Ligii Angliei, cu Aston Villa, fiind si unul dintre fotbalistii bulgari cu cele mai multe selectii la echipa nationala.

 

Cei mai multi dintre fotbalistii din Anglia si-au manifestat sustinerea fata de Petrov
author avatar
Cristi Ionita
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger