AcasăSPORTFotbalistul Brandao, condamnat la o luna de inchisoare

Fotbalistul Brandao, condamnat la o luna de inchisoare

Brandao (in alb) si Thiago Motta s-au ciondanit de multe ori pe teren

Fotbalistul brazilian Brandao, vedeta lui SC Bastia, a fost condamnat la o luna de inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi de 20.000 de euro.

Brandao (in alb) si Thiago Motta s-au ciondanit de multe ori pe teren

Atacantul plateste dupa ce, pe 16 august, l-a lovit cu capul in figura pe mijlocasul Thiago Motta, producandu-i acestuia o fractura de piramida nazala.

Incidentul s-a petrecut dupa meciul Paris Saint Germain – Bastia, 2-0, din etapa a doua a campionatului francez. Cei doi s-au ciondanit de mai multe ori de-a lungul meciului, ambii fiind avertizati cu cartonase galbene.

In cele din urma, Brandao a decis sa puna capat conflictului, in favoarea sa, si l-a lovit pe Motta miseleste, la vestiare, dupa finalul partidei.

Brazilianul a fost suspendat pentru sase luni de Federatia Franceza de Fotbal, insa Motta a depus plangere la politie, acuzandu-l pe adversar de vatamare corporala grava.

Magistratii i-au dat castig de cauza si l-au condamnat pe Brandao la o luna de inchisoare plus plata unei amenzi de 20.000 de euro.

Brandao (34 de ani) a evoluat pentru Sao Caetano, Olympique Marseille, St. Etienne, Cruzeiro sau Gremio Porto Alegre, insa cea mai mare perioada a petrecut-o la Sahtior Donetk, jucand pentru echipa ucraineana intre 2002 si 2009.

A fost unul dintre favoritii lui Mircea Lucescu, reusind 91 de goluri in cele 220 de meciuri jucate pentru Sahtior Donetk.

author avatar
Cristi Ionita
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger